Would like to talk?

Contact Details

感謝你找到我們,你一定很有心才會找到這個網頁,希望你知道,這是一份一直被追著跑的工作。團隊不大,但實力非凡,約70%著重在庶務行政的工作,業務繁忙卻充滿生活樂趣,時常會突發奇想,舉辦一些天馬行空的活動。再平凡的小事,透過作者天馬行空的想像之後,都會變成一篇篇鮮活有趣的故事。呢度唔係好大,我地正宗係小貓七八隻,因此我地只可以好專心咁做好一兩件小事,希望每一位客人感受到我地嘅努力。

旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈1807室
Have a question?

Get in Touch

    多謝你相信並支持小店,感受我們最草草不工的習作!

    Some Good Reasons

    目的

    每次訂好機票酒店就開始苦惱到時去邊度玩,搭咩車,每日做咩好。依家我地會由機票、酒店住宿訂購到交通、樂園或景點門票、一天遊、大型球賽門票等預購,為大家提供真正既一站式服務解決每個難題。

    大型球賽門票(季節性)

    球迷一生中肯定會想去一次現場感受比賽既緊張氣氛!咁大型既盛事門票實難買過演唱會飛,都係預先係香港買定好D。

    火車證

    去旅行之前梗係會check 定坐咩車可以去到想去既地方,唔洗到時變做盲頭烏蠅。火車證可以提供點對點或同一條火車線限時內任搭,貫穿你想去既所有地方。

    演唱會門票

    你係咪會去當地演唱會朝聖既人?我地可以幫你訂購某些演唱會門票,唔洗怕到時買唔到票更可以節省到時入場既時間。

    景點門票

    比較靜態既你唔想去遊樂場同人逼可以考慮去睇表演或者參觀展覽、博物館等,感受當地另一番風情。

    一天遊

    Plan行程要睇路線岩唔岩,如果唔想Plan錯行程行到腳仔軟,可以抽一日時間join當地一天遊,可能會有意想不到既經驗呢!